Apel Public cu privire la proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2021 | Consiliul Național al Tineretului din Republica Moldova

244
Consiliul Național al Tineretului din Moldova, organizație membră a Platformei Naționale a FSC din PaE, vine cu un Apel public către Parlamentul Republicii Moldova, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, Guvernul Republicii Moldova și Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova, prin care vine să schimbe paradigma și abordările în raport cu tinerii și sistemul de învățământ în situația de pandemie!
 
CNTM atrage atenția asupra faptului că proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2021, elaborat de către Guvernul Republicii Moldova, prevede o diminuare substanțială pentru componenta Învățământ (programul nr.88), componenta de Tineret (subprogramul nr.8603) și componenta Protecția familiei și copilului (subprogramul nr. 9006).
 
Consiliul Național al Tineretului din Moldova, împreună cu cele 53 organizații membre și grupul de advocacy ”Tineret”, solicită Guvernului și Parlamentului să aprobe bugetul pe componenta de învățământ, tineret și protecție a familiei și copilului ținând cont de realitățile actuale în care trăim, privite prin prisma necesităților celor mai vulnerabili în perioada de COVID-19. Astfel, solicităm revizuirea proiectului bugetului de stat pentru anul 2021, și aprobarea acestuia ținând cont de necesitățile și argumentele invocate în apelul public.
 
Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Extrage [155.97 KB]

Imprimare

Fișiere