UE va organiza cel mai mare hackaton online pentru soluții împotriva crizei de coronavirus

75

Activiștii tech din țările Parteneriatului Estic și din întreaga lume sunt invitați să ia parte la un hackathon global pentru a găsi soluții în fața crizei de coronavirus, care va avea loc în perioada 9-12 aprilie, online, la nivel global, pe toate fusele orare, organizat de Estonia și sprijinit de Uniunea Europeană.

Cu aproape jumătate din umanitate aflată în stare de izolare, activiștii tech își unesc rapid forțele online pentru a construi soluții – „Este timpul să ne unim pentru cel mai mare hack din viața noastră, pentru a preveni și a evita o situație asemănătoare în viitor”.

Într-o perioadă de criză fără precedent, scopul nu este doar de a lupta împotriva problemelor cauzate de urgența imediată, ci și de a privi cu doi pași înainte – cum vom face față schimbărilor masive preconizate după criză ale economiei mondiale, locurilor de muncă, asistenței medicale și mediului? 

”The Global Hack” își propune să unească minți inovative, mentori de talie mondială și echipe talentate la nivel mondial pentru a crea soluții pentru un ”mâine” mai bun.

Cum puteți ajuta și să vă alăturați mișcării?

Împărtășiți evenimentul în mediul online
Deveniți mentor, sponsor sau voluntar: https://theglobalhack.com/join
Află subiectele hackaton-ului și creează idei: https://theglobalhack.com/
Scrie pe twitter despre probleme care au nevoie de soluție: #theglobalhack

Fii la curent cu actualizările despre ”The Global Hack”: 

Facebook: https://www.facebook.com/Garage48/
Instagram: https://www.instagram.com/Garage48/
Twitter: https://twitter.com/garage48

Înregistrează-te acum la ”The Global Hack”

Mai multe detalii: https://eufordigital.eu/fight-for-our-future-join-the-worlds-biggest-online-hackathon-against-coronavirus/

https://theglobalhack.com/

Imprimare