Organizațiile din Moldova au obțiunt suport în cadrul programului de granturi a Forumului Societății Civile

25

Cinci organizații a societății civile din Republica Moldova vor obține suport financiar pentru realizarea proiectelor atît în țară cît și pe întreg arealul Parteneraitului Estic. Susținerea financiară de pînă la 25000 de euro a fost oferită în cadrul programului de granturi a Forumului Societății Civile din Parteneraitul Estic. În total au fost depuse spre examinare 49 de propuneri de proiecte eligibile din țările Parteneriatului Estic, dintre care 17 vor fi finanțate.

Proiectele ONG-urilor din Moldova vor targheta subiecte ca, consolidarea eforturilor de combaterea corupției politice în țările PaE, diseminarea experienței Letoniei în depășirea crizei economice, sporirea participării societăți civile în implementarea standardelor Europene, implementarea managementului deșeurilor în conformitate cu Acordul de Asociere și promovarea reformelor în sistemul educațional superior.

Proiectele urmează să se desfășoare pe parcursul anului 2016, rezultatele acestora vor fi prezentate la următorul Forum al Societății Civile din PaE, în toamna anului 2016.

Imprimare
Ultima modificare: