Lista finală a delegaților Forumului Societății Civile a Partneriatului Estic pentru perioada 2020-2021 a fost făcută publică

93

Delegații Forumului Societății Civile a Parteneriatului Estic

La fiecare doi ani, Forumul Societății Civile a Parteneriatului Estic lansează un apel pentru delegați, unde sunt invitate să aplice organizațiile societății civile din cele 6 țări ale Parteneriatului Estic, precum și din țările membre ale Uniunii Europene. 

Anul acesta, 166 de delegați au fost selectați pentru perioada 2020-2021, în baza voturilor primite din partea Platformelor Naționale, Coordonatorilor Regionali ai Grupurilor de Lucru și Delegațiilor UE, în conformitate cu criteriile de selecție și cotele structurale și tematice. 

20 de delegați din numărul total au fost selectați din partea organizațiilor societății civile din Republica Moldova. Pe durata mandatului, organizațiile selectate vor participa la întâlnirile anuale ale Grupurilor de Lucru, precum și la două Adunări Generale ale Forumului Societății Civile a Parteneriatului Estic, pledând în comun pentru o societate civilă mai puternică și contribuind la stabilirea priorităților Forumului pentru perioada 2020-2021.  

Lista finală poate fi descărcată aici. 

Mai multe informații referitor la procedura de selecție a delegaților poate fi văzută aici. 

 

 

 

Imprimare

Fișiere